Over Ons

Een mooi keukenblok in Den Haag: goedkoop en afkomstig van gerenommeerde Duitse merken. In 100, 120, 150cm en diverse andere afmetingen. Goed van kwaliteit en in iedere afmeting, kleur en opstelling verkrijgbaar. Voor een mooi keukenblok in Den Haag, dat ondanks de hoge kwaliteit van de materialen toch heel goedkoop kan zijn.

Geschikt voor een studio, zolder, appartement of zelfs een bedrijfspand. Mooie keukenblokken van degelijke materialen, beschikbaar voor een scherpe prijs. Online en vanuit onze showroom in Den Haag. Afkomstig uit onze eigen opslag of direct uit de fabriek.

Al onze keukens en apparatuur worden in Duitse fabrikanten machinaal en handmatig in elkaar gemonteerd. Onze keukens komen rechtstreeks uit eigen opslag of direct van de fabriek. Door onze sterke handelspositie zijn wij in staat flinke kortingen af te dwingen en die naar U als klant  door  te spelen. Wij kunnen U een complete keuken bieden met ALLE apparatuur voor €3500,- en dit is dan onze hoogste prijs! Wij zeggen altijd, Maak koken betaalbaar!  

 

 

<meta name="google-site-verification" content="jiNjCtwx3UsgDh8SQjUvos_QTmrB4t-WSqnEHKtBWFk" />

Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein